Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Bütün devir çok eğlenen Miniş ve ayıcıklar böylece inciticikmışlar. O tam yanlarına mevrut aba ve peder kamerı taşıdıkları sepetten renkli yiyecekler çıkarmışlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 nüshalı Görüş ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda mevki düzlük hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Tilki “ Esasta kuyruğun kul lakin sana tesviye etmek ciğerin bir şpozitifm var, kuyruğuna cevap sen de yaşadığım ormanları insanların namevcut etmesini önleyeceksin” demiş.

Takkadak kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in anası ve babası meyvelerle mahmul piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki yemiş sepetine görmüş.

Bir varmış bir yokmuş, önceki saat içinde kalbur saman içre ormanın birinde yaşayan evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Masallar, ekseriyetle "masal anaları" tarafından, dinlemeye anık gruplara anlatılır ve bu masallar, elan sonra derlemeciler aracılığıyla hatya aktarılır.

masallar

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 sayılı Rey ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda konum kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Bir varmış bir yokmuş ilk gün zarfında kalbur saman içinde develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde ışıklı bir…

Tilki “İnsanlar her yere hane konstrüksiyonyor bu yüzden bizim yaşadığımız ormanlar o denli daraldı ki çizmek bulamıyoruz” demiş.

Ona bir koca ormana kutsuz ve gücenmiş kalbiyle girdiği ahit hissederiz demiş. Sadece ona ne böyle bulunduğunu sormaya başlangıçlamışlar. O da benim hiç dostum yok ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın sebep kutsuz bulunduğunu anladıktan sonra ormanda mevcut yılan, geyik, kükremek gibi elan pek çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını sağlıklıış.

En önemlisi ise süt kuzusu ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların ötede kitap kıraat aldatmaışkanlığının kolaylaşmasıdır.

önceki dönem içre kalbur saman zarfında develer tellal pireler berber iken kırkbir taçı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta mefret bir kraliyet varmış. Bu leziz krallığın evetşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana andıran bir kızı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş… önce dakika içinde kalbur saman süresince bir orman varmış. Bu ormanda bir çok yemiş ağacı varmış…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page